Onze specialisten

Wij leveren geen systemen maar oplossingen

Over ons

Meer weten over onze organisatie?

Het team

Maak kennis met onze specialisten

Contact

Neem direct contact met ons op

Onze specialisten helpen u verder

Wat we voor u kunnen betekenen

Onze consultants zijn door vele jaren ervaring in verschillende projectrollen gespecialiseerd in ICT, forecast, demand planning en S&OP.

Wij zijn geen software verkopers, maar bieden oplossingen aan voor lange termijn.

Hoe wij te werk gaan

Om onze kennis met u te delen, willen we eerst graag weten hoe uw businessmodel ingericht is. We denken op organisatieniveau met u mee. We brengen gezamenlijk uw situatie in kaart en beoordelen eventueel uw probleemstelling(en) die u momenteel ervaart.

Wij kijken met u mee op artikelniveau. We gaan echt de diepte met u in om te analyseren hoe wij u met onze kennis en expertise u kunnen versterken.

Forecast Pro biedt ondersteuning op het gebied van forecasten. Onze consultants helpen u breed gezien verder met verschillende vraagstukken die binnen uw organisatie heersen.

Wij leveren alleen maatwerk aan onze klanten

Zodra wij helder hebben hoe uw bedrijfssituatie eruitziet, kunnen we overgaan naar het bieden van oplossingen. Per klant vergt dit een andere aanpak.

Is er voldoende kennis in huis om betrouwbaar te forecasten? 

Bij ATIM delen we graag onze kennis. Onze specialisten leren u hoe u moet forecasten. U kunt er dus ook voor kiezen om meerdere medewerkers meer kennis bij te brengen over forecasten, zodat meer medewerkers uiteindelijk te werk kunnen gaan met Forecast Pro.

Onze professionals leggen de focus op forecasten, demand planning en S&OP. Daarbij maken we vaak een koppeling naar ICT.

Onze consultants verzorgen een applicatietraining voor de personen die met het forecast systeem Forecast Pro willen werken.

Een volledige implementatie van het Forecast Pro systeem kan al binnen 1 werkweek geregeld zijn!

Daarnaast kunt u altijd op support van ons rekenen.

Waarom voor ons kiezen?

ATIM investeert in u

Wij komen naar de klant toe!

Wilt u eens kennis maken met ons en onze diensten? Dat kan! Wij komen graag naar u toe. Maak meteen een afspraak of neem eerst contact met ons op.

William Schwartzmans van Schwartzmans

The voice of the customer

William is directeur van een vooruitstrevende groothandel. Onze specialisten hebben hen geholpen met een maatwerk traject en het introduceren van Forecast pro in de organisatie.

We kozen meteen voor ATIM, omdat daar heel veel expertise, met een koppeling naar ICT kennis, is. Binnen een week waren de adviseurs van ATIM overal op de werkvloer en was er heel snel een klik met de mensen”, Aldus William Schwartzmans.