Over ons

Bij ATIM kunt u terecht voor alles omtrent forecasting, demand planning en S&OP.

Onze consultants hebben allemaal ruim ervaring in deze vakgebieden. Daarmee kunnen we ons expert op het gebied van forecasting & demand planning en S&OP noemen.

Altijd het juiste voorspelmodel op elke niveau in de keten

ATIM werkt al sinds 2002 samen met Forecast Pro om bedrijven wereldwijd te voorzien van slimme software voor forecasting, demand planning en S&OP.

Forecast Pro heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, van een statistische rekenmachine tot een bruikbaar en klantvriendelijk programma. De continue doorontwikkeling van dit product heeft geleid tot meer mogelijkheden en vernieuwde versies.

Business Forecast Systems, Inc. (BFS), is de maker van Forecast Pro, dé marktleider in software oplossingen voor zakelijk forecasten. BFS houdt zich hier sinds 1986 mee bezig en wordt ze wereldwijd als leidende software gezien. De software vergroot de forecasting mogelijkheden, zoals het besteden van tijd aan de forecasts die sterk afwijken of extra aandacht nodig hebben.

ATIM Opleidingen

Naast software bieden we ook de opleiding Demand Planning & Forecasting. Als u slaagt voor het examen, kunt u kiezen voor een nationale of internationale erkenning.

ATIM streeft ernaar om de markt te voorzien van innovatieve en betrouwbare producten en diensten. Als volledige dienstverlener op het gebied van Opleiding & Training, Software Solutions en Interim management kan ATIM het probleem analyseren en helpen om doelstellingen te bewerkstelligen.

Bent u benieuwd naar meer opleidingen speciaal gericht op de logistiek, supply chain management, S&OP, forecasting en demand planning?