Bekijk de online demo van Forecast Pro

Neem een kijkje in de meest efficiënte en effectieve forecast software.

De Forecast Pro Demo geeft een diepgaande demonstratie van de vele functionaliteiten die de software bezit.

Forecast Pro is een uitgebreid forecasting management systeem. Het geeft weer hoe u data kunt inlezen, forecasts kunt creëren en hoe u de data en forecasts kunt bekijken.

Gezamenlijk tot een forecast komen

Teamleden kunnen opmerkingen toevoegen om gezamenlijk tot een definitieve forecast te komen. Bekijk hoe u kunt samenwerken met collega’s tijdens het maken van aanpassingen aan de gegenereerde forecasts op elk niveau van de hiërarchie.

Meerdere eenheden

De demonstratie laat zien hoe u forecasts in verschillende formaten (zoals eenheden of euro’s) kunt bekijken, maar ook hoe alternatieve forecasts en externe informatie (zoals lopende bestellingen of inventaris) kunnen worden geïmporteerd.

Nieuwe producten forecasting

De software bevat methodes die specifiek gebruikt kunnen worden voor het forecasten van nieuwe producten waarvan weinig tot geen historische data beschikbaar zijn. In het filmpje ziet u hoe de forecast methode gebruik maakt van ”demand patterns” van gelijkwaardige producten om nieuwe forecasts voor nieuwe producten te creëren.

Expert Selectie 

Met één druk op de knop selecteert Forecast Pro automatisch ”de beste keuze”-methode om voor elk item een nauwkeurige forecast te creëren. In het filmpje ziet u hoe forecasts worden gegenereerd. Ook komt aan bod hoe u rapporten met gedetailleerde inhoud over de forecasts kunt bekijken èn hoe deze zijn samengesteld.

Aangepaste forecast methodes

Naast automatisch forecasten, kan Forecast Pro specifieke forecast benaderingen kiezen voor elk item dat u selecteert. De demonstratie laat zien hoe u een model voor een specifiek item kunt selecteren. Daarnaast kunt u de impact van promoties en eenmalige gebeurtenissen inzien.