Forecast Pro voor voorraadoptimalisatie

Forecast Pro is zo gebruiksvriendelijk dat we op de eerste dag al een forecast hebben gecreëerd ”, Wendell Hull van Fidelity Investments.

Forecast Pro biedt ondersteuning bij het maken van vraagvoorspellingen. De forecast software kiest elke keer automatisch de beste forecast methode voor u uit. Hiermee maakt u het proces nog sneller en gemakkelijker.

Software die forecasting, demand planning en S&OP effectief en efficiënt ondersteunt

Voor elk voorraadhoudend bedrijf is het van belang om aan voorraadoptimalisatie te doen. U kunt uw voorraad verlagen en servicegraad verbeteren door Forecast Pro en door onze specialisten een kijkje te laten nemen in uw organisatie en hun expertise met u te laten delen.

Een systeem waarmee u met één klik op de muis een voorraadvoorspelling maakt

Geen andere software maakt gebruik van een grote hoeveelheid forecasting modellen. Daarbij is er altijd de mogelijkheid om de ”beste keuze” optie te kiezen. Met onder andere gespecialiseerde methodieken voor nieuwe producten, promotie artikelen en eenmalige acties.

Verschillende forecast methodes 

Doordat er zoveel verschillende forecast methodes beschikbaar zijn, kunnen er snel en gemakkelijk voorraadvoorspellingen gemaakt worden. Géén andere forecast oplossing biedt u zoveel verschillende forecast methodes aan. Forecast Pro past bij elk type bedrijf dat inzicht wil hebben in hun voorraad en nauwkeurige vraagvoorspellingen wil maken.

Alle modellen van Forecast Pro zijn zeer geschikt voor seizoensgebonden vraag, producthiërarchieën, productaanbiedingen, producten die minder verkopen en nog veel meer.

Dé software oplossing voor uw forecast, demand planning en S&OP gebruikt onder andere de volgende forecast methodes:

Expert selection

Exponential smoothing

Box-Jenkins

Dynamic regression

Event models

Multiple-level models

New Product Forecasting

Seasonal Simplification

Low Volume Models

Curve Fitting

Simple Methods

Creëer nauwkeurige forecasts automatisch

Kies voor de ‘’beste keuze’’ functie om automatisch een nauwkeurige voorspelling te genereren, zelfs voor duizenden items, in een kwestie van een seconde. Geen nee-verkopen meer en een verbeterde servicegraad. Uw voorraden zijn geoptimaliseerd door Forecast Pro.

Maak het vanaf nu nog gemakkelijker om samen te werken met anderen door middel van Forecast Pro.

Samen met uw collega’s kunt u de uiteindelijke forecasting vaststellen. Collega’s van bijvoorbeeld de financiële afdeling, marketing, S&OP kunnen hun zakelijk oordeel toevoegen. Aanpassingen aan de prognose kunnen worden gemaakt op elk niveau in de hiërarchie, en alle wijzigingen worden automatisch afgestemd.

Intigreer Forecast Pro met uw bedrijfssoftware

De software wordt tijdens een kort implementatietraject geïntegreerd met uw bedrijfssoftware (ERP systeem) zoals Oracle, Exact, SAP of andere software.

FORECAST PRO ONLINE DEMO

Nog meer weten en zien van Forecast Pro?

U kunt online een demonstratie van Forecast Pro zien om kennis te maken met de software. U ziet hier onder andere wat de software allemaal kan doen voor u.

Gebruikers van Forecast Pro TRAC